Hjemkjøring/Klikk og hent

Kjære kunde,

Hverdagen vår har blitt snudd på hodet og vi må finne en «ny normal» for dagene og uken som kommer. Våre ansatte står på hver eneste dag for å holde hjulene i gang på ditt lokale handlesenter og mange av butikkene våre tilbyr nå ekstraservice for å bistå deg som kunde på best mulig måte.

For deg som ikke kan eller vil å gå ut i disse dager eller bare ønsker å minimere tiden i butikken, tilbyr nå flere av våre butikker hjemkjøring og «klikk og hent i butikk».

Dette kan vi tilby:

Apotek 1

Tilbyr «Klikk & hent i butikk» og hjemlevering. Se https://www.apotek1.no/

Floriss

Tilbyr hjemlevering og henting i butikk eller du kan plukke opp på utsiden av senteret. Bestill blomster på hovenga@floriss.no eller ring 35 55 47 70. Se også www.frkflora.no.

Kid

Tilbyr «Klikk & hent i butikk» og hjemlevering. Se https://www.kid.no/
Betale med Vipps kan du også.

Klara

Tilbyr gratis hjemlevering (i Skien og Porsgrunn) og handling i butikk etter avtale. Se https://www.klara.no/. Ønsker du å handle i butikken? Ta kontakt med Anne Grete på telefon 986 56 835 eller send en melding på Facebook (https://www.facebook.com/klaraporsgrunn/) for avtale tid.

Life Helse & Livsstil

Tilbyr «Klikk & hent i butikk» hjemlevering (i Grenland). Se www.life.no eller ta kontakt på 35 55 70 90.

Meny

Tilbyr å handle i nettbutikk. Du kan enten hente varene selv eller få de kjørt hjem. Se https://meny.no/

Skotreff

Tilbyr "Klikk & Hent i butikk" og hjemlevering kostnadsfritt (i Grenland). Utvalget finner du her: https://eurosko.com/butikkid/46/
Ring 35 55 77 63 eller send en mail til 111001@eurosko.no , så løser Skotreff det enkelt og effektivt for deg. Betale på Vipps kan du også.

Tinholt Bakeri og Konditori

Tilbyr gratis hjemkjøring (Skien og Porsgrunn) av varer bestilt via deres Vipps butikk. Søk opp Tinholt Bakeri på «send til» i Vipps og plukk ut det du vil ha fra menyen. Du betale direkte i app’en.

Bestillinger kan gjøres mellom kl. 09:00 - 21:00.

Tusen hjertelig takk for at du handler lokalt. Vi er evig takknemlige! #handlelokalt